Revistă - Forum a Românilor Americani
mara
ŞTIRI ŞI INFORMAŢII DIN NORD-VESTUL STATELOR UNITE
pagină realizată de Marcel Urs
  • 12 Propuneri de lege în Noiembrie în Oregon
  • Companiile ipotecare din Oregon sub supravegherea atentă a statului
  • Rata şomajului în creştere în Wahington
  • Sarah Update:
    Am vizitat-o recent pe Sarah (fetiţa care a avut transplant de ficat), la Spitalul de Copii din Seattle şi am fost bucuroşi să găsim o fetiţă care se simte tot mai bine. Săptămâna aceasta a ieşit din spital pentru prima dată după câteva luni bune de spitalizare şi locuieşte la Ronald McDonald House (un fel de sanatoriu localizat în apropierea spitalului, pentru familiile care vin de la distanţe mari). Noul ficat a început să lucreze, oasele au început să se întărească şi să primească doza de calciu de care au nevoie. Să ne rugăm în continuare pentru o vindecare completă a fetiţei Sarah!


A Missionary’s Tale, (Part2) by Mara Circiu, Atlanta, Georgia

A few years ago I met Tim and Betty Cornett while I was assisting them in a real estate transaction; since then we remained good friends, and I had witnessed firsthand their compassion, generosity, their love for their fellow men, their zeal for spreading the word of God, and their deepest desire to lend a helping hand to those in need.  Tim and Betty Cornett are the founders of Cornett Ministries and they are doing a wonderful job as missionaries all over the world but especially in Eastern Europe. Betty had kindly answered to my interview request, and I am happy to bring you, the readers, their story.

Atalanta

Un nou volum de poezii: “Mesajele binecuvântării!”
de Octavian D. Curpaş
   După ce a debutat în urmă cu un deceniu cu volumul “Comori pentru Cer”, poetul Nelu Tripon din Chicago revine în atenţia publicului iubitor de poezie şi a cititorilor consacraţi, cu un nou volum de poeme, intitulat “Mesajele Binecuvântării”. Publicată la editura “Tutimex” din Arad, cartea conţine poezii creştine care, aşa cum afirma pastorul Valentin Popovici în prefaţa cărţii, “ar putea declanşa trezire, inspiraţie şi zidire în toate bisericile lui Hristos”.
Phoenix Mission – un grup de misiune fara bariere denominationale!
de Octavian D. Curpaş
    Phoenix Mission este un grup interconfesional de misiune care reuneste periodic crestini de toate denominatiile din Arizona, cu scopul de-a crea punti de legatura intre toti romanii din statul Marelui Canion. Constienti fiind de faptul ca unitatea crestina contribuie substantial la unitatea romanilor de pretutindeni, ne propunem sa promovam aspectele fundamentale ale invataturii si eticii crestine.
Buton